Vi kör en matinéföreställning den 5:e februari. En fredag. Först till kvarn gäller!

I lördags körde vi som vanligt en matrevy. Trevlig publik som nog satte något av ett Rislirekord på att äta snabbt! Aldrig tidigare har vi varit klara så fort en lördagkväll!! Och som jag och Bertan sa, hoppas gästerna nu på lördag håller samma tempo he he! =)

Söndagens publik var riktigt med på noterna och verkade väldigt roade, tyvärr svimmade en av åskådarna just innan paus och fick föras med ambulans till lasarettet. Damen mådde bra redan när ambulansen kom till Risliden, men i samråd med ambulanspersonalen så åkte dom ändå i väg för observation. För egen del var söndagens föreställning ett bottennapp. Dålig fokus, svåra förhållanden, gjorde att jag till och med fick rundgång i systemet, två gånger dessutom. Mycket märkligt efter en söndagsmatiné tycker jag. Men men, på fredag gäller det. Då är det nya tag! Tänk om jag skulle vara så fräck att jag uppdaterar bloggen på globen, nu när vi till och med har internet där!! Wihu!!
Vi laddar för i helgen! Jag gör det i alla fall!

Jag gör så vi hörs! (Ha ha ha ha)

//W