Helg nummer två var då avklarad. SVT på besök, kommer att visas i tv, tider är oklart just nu, men länk kommer att visas på hemsidan och liknande. Bra recensioner av han som filmade iaf! =) Allt flyter som vanligt annars. Vi håller oss friska. Så länge inte ilo springer in i väggen hela tiden. Scenen lagad två gånger nu pga att han våldförsig på den. Han skyller på att han ser dåligt… men jag tror inte han kan stanna snabbare än så där..
Bra show lördag. Sameby på besök balnd publiken, rätt spännande med tanke på våran egen same Antti Frank. Verkade då bli uppskattat. Bra drag, bra drag i publiken, på vissa håll kanske lite väl draget! =)
Dans anordnades till Öhmanz efter lördagens show!

Söndagens revy var likaså väldigt bra. Inga missar, en liten mindre störning på en mygga, och en betydligt mindre spargris i en sketch, men i övrigt klockrent. Bra publik som var med på noterna.

Ladda för nästa helg nu!